28 Mart 2010 Pazar

Mirççi'den kız msni alma taktikleri (capslı)!

Haftasonu mirççi ile yaptığımız söyleşide, msninde 89 tane kişinin ekli olduğunu ve bunların 87 tanesinin kız, bir tanesinin erkek ve diğerinin de Rasputin İtimat Turizm olduğu öğrenildi. 87 kızın, 83 ünü radyodan düşürdüğünü söyleyen Mirççi, gençlere ipuçları vermekten kaçınmadı.

"Öncelikle hepimizin rakipleri var bu konuda, ama ufak dikkat ve detaylarla, hepimiz radyodan msn kapabiliriz, bunun için dikkat edilmesi gereken birkaç ufak nokta var;

1) 2 karı onlayn olduğunda ikisiylede ilgilenmiyormuş gibi görünün, ortalığa espri yapıp nabız yoklayın.
örnek (sağdaki şeyh mircci)


2) Karı sayısı 1e düştüğünde, hemen ideal erkek rolünü oynayın, en önemli cümleler: "Bunu bir akşam yemeğinde tartışalım mı tatlım?", "Bu konuyu kahvelerimizi içerken gündeme getirelim mi ne dersin?" gibi.

3) Erkekliğinizi hissettirin, örnek cümleler: "Arkadaşlar lütfen X kişisinden uzak durun, artık aramızda bir birliktelik var.", "Oha demek ki başkaları ile msn de konuşuyor, yazık... Çok yazık..." gibi.



 Mircci radyodan kaldirdiği bir kizi sikmeden hemen önce:
Bu müthiş araştırma için sevgili kalemlik adlı arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.

18 Mart 2010 Perşembe

Bebelere Balonn'un kişiliğini açık ediyorum capslı!

Son günlerde aramızda katılıp kendini bir hayli sevdiren Bebelere Balonn lakaplı Ciyhan kardeşimiz tam bir kerhaneci çıktı!

Adana'nın genelevlerini ballandıra ballandıra anlatan ve haftada bir mutlaka kerhaneye gittiğini ayan beyan söyleyen ciyhan, her gittiğinde mutlaka 75 kuruş vererek kerhane tatlısı da yiyormuş!



 Radyoda kız tavlamak için iyi aile çocuğu rolü yapan Ciyhan'ı bir süre görmezden geldim ama  Grace kelly'i kandirmaya çalışınca kendime engel olamadım ve bu gerçeği kamu oyuna yansıtmak istedim!


 Kendisinin geçen haftalarda Adana'da çevre yolunda bir fahişe ile pazarlık yaparken çektiğim capsını da kanıt olarak sizlere sunuyorum:


 Aslında kız da ilik gibiymiş ha, helal ciyhancığım beline kuvvet!

Radyoda hekır karı mı var?

        Evet var arkadaşlar kesinlikle var! Bunu pazartesi akşamı sözlük ve radyo bozulduğu zaman farkettim. Ben bile Google dan önbellekleme yapip, radyoya giremezken karı-kızın bu işi becerebileceğini hiç düşünmezdim.

Gece karı yoktur ama gene de bir kontrol edeyim diyerek radyoya girdim ve bir kaç karının radyoya o şekilde giriş yapmış olduğunu farkettim. Gecenin köründe önbellekleyerek radyoya giren karı kesin hekırdır ve bence verir arkadaşlar..


Hemen radyomuzdaki hekır karılardan birinin capsini vereyim:

16 Mart 2010 Salı

Merve Amerika'da değil Kayserideymiş!

Radyomuzun sağlam motorlarından olan merve çok fena yakalandı!

Bildiğiniz gibi kendisi Amerika/filedelfiya'da yaşayan, 17 yaşında bir kari olduğunu iddia ediyordu.

Moderatörlerimizin tespit ettiği ip incelendiğinde kendisinin sözlüğe kayseriden giriş yaptığı belirlendi. Meğersem kayserili, tesettürlü, bakire bir ev kızıymış kendisi..



Merveyi daha önce amerikada olduğu için cinsel olarak sikemeyen radyo kazanovaları bakalım kayserili bakireyi sikebilecekler mi?

15 Mart 2010 Pazartesi

ŞOK ŞOK ŞOK ESRA18F HAKKATEN DE KARI ÇIKTI!

            Radyo ortamını bir süredir allak bullak eden esra18f'nin karı olduğu kesinleşti.
Pazar gecesi aniden datura'nın programında canlı yayına çıkarak herkesi şok eden ve hakkında yapılan "kesin erkek!" söylentilerini asılsız çıkartan esra herkesi ereksiyon etti.

1.75 boyunda ve adana da olduğunu söyleyen esra, memelerinin portakal gibi olduğunu söyledi ama kıvam konusunda bir yorum yapmaktan şimdilik kaçındı. Ama benim tahminim o memeler keşkül gibidir!


Bu arada şu ana kadar neredeyse bütün karıları canlı yayına çıkartan ve bizlerin merakını gideren diceyimiz daturaya da buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz. O olmasaydı nice karıyla konuşurken erkek olabilme ihtimaline veya en azından ibne olabilme ihtimaline karşı temkinli davranmak zorunda kalacaktık.

merak edenler için dj datura:

Bok amk ile burasiçokgüzel bir birlikteliğe doğru yol mu alıyorlar?

        Geçen haftalarda baş başa bir zirve düzenleyen ve birbirlerine çello çalan bok ve tatar ayto'nun bu hafta da birlikte bir yolculuğa çıkması kafalarda soru işaretleri oluşturdu.


Cuma gününü Edirne'de bok amk'ın bir arkadaşının evinde geçiren çift, cumartesi ve pazar günlerini de İstanbul'da geçirip düşman çatlattılar...


Ayto seyahat öncesinde bok amk'yi tavlamaya çalışırken (sanırım karşıyaka mezarlığındalar):


Ve genç çiftin seyahatinden gizli bir kare:

Evet arkadaşlar yorumu size bırakıyorum.

Beyler Goodgirl sado-mazocuymuş (capsli)!!!

      Daha önce de "marquis de sade'a hayran olduğunu belirterek tepkileri üzerine çekmiş olan başarılı doktor, son icraati ile s&m'ci olduğunu alenen belli etti.
      Nereden kelepçe satın alabileceğini sorduktan sonra basit alicengiz oyunlarıyla kendini aklamaya çalışsa da yemedik!
      Neymiş efendim yok plastik kelepçe sormuşmuş aslında da, yok kelepçeleri hastalarının götüne takacakmış da! Ben bir kelepçenin göte takıldığını ilk defa duydum!!! Hadi takılıyor diyelim o kelepçe o götü nasıl iyileştirecek bir kere?
Kusura bakma good sado-mazosun bunu artık saklamanın manası yok..

İŞTE O KELEPÇE:


Goodgirl'ün iş yaşantısında ne kadar akıllı,uslu ve giderli olduğuna bakar mısınız?


bir de özel hayatına bakalım: